Mis on taga, see on ees

31 12 2012

Ei saa teha aasta kokkuvõtet, kui kümned laulud kummitavad kuklas, seitse õmblustööd on pooleli ja remont ja veel sada muud asja. Terve elu on pooleli.

Võib-olla oleks üldse õigem teha kokkuvõtteid näiteks ametlikel sünnipäevadel või blogipidamise aastapäevadel? Või 15. jaanuaril? Või miks mitte 16. juunil või 17. novembril? Miks ma peaksin just kalendriaasta viimasel päeval midagi kokku võtma? Miks ma üldse peaksin midagi kokku võtma?

Kes laiskusele vabandust ei leia, on vist tõesti natuke loll? :)

Ja kohe tulevad külalised.

Ja ma tegin elus esimest korda tiramisu’d, mis on küll libatiramisu, kuna ei sisalda kröömikestki toorest muna. Aga see-eest ei koonerdanud ma (kui laste nurgake välja arvata) Marsala ega Amarettoga. Ning hetkel pole aimugi, kas see ka süüa kõlbab. Ja üldse on jälle tohutu hunnik süüa, mina ei tea, kuidas mul need asjad vahel kasvavad, teinekord tuleb kõike parasjagu.

Ja ma luban, et sellel aastal rohkem kapsaid ei tee :)) (Üksiti pean tunnistama, et ma korra juba lubasin seda, kui jõulused ilmselgelt üleliigsed mulgikapsa kulbitäied kapsamaale tagasi pidid minema. Nüüd olin poole tagasihoidlikum.)

Ja piparkoogimaja lõhnab. Tuli paremini välja kui eelmine, kuigi koogikaunistamise eksamil põruksin ma juba enne selle algust.

Ja ega see siin mingi toidublogi ei ole.

Ütles blogija ning suundus pliidi poole, vasemale, ära.

* * *

Aitäh, armsad! Tegelikult oli väga põnev aasta.

Kõik on läinud, kõik on ees.
Mis on taga, see on ees.


Toimingud

Informatsioon

3 kommentaari

1 01 2013
Liina

Lõhnab hästi, onju! Nii lahe, me polnud varem piparkoogimaja teinud ja nüüd ei raatsi ära süüa, nii armsaks teine saanud :) Kas te sõite eelmise aasta oma ära?
Ja selle tiramisuga ajasid küll praegu kadedaks, kas põletiga mässasid ja puha?
Aga muidu, see oleks ju küll kole, kui elu oleks valmis. Soovin ikka jätkuvat protsessi ja progressi nautimist uuel aastal ja näita meile ka vahel mõnda laulujuppi, kui need kummitusest elusaks on saanud ;-)

1 01 2013
lagrits

Me poleks saanud maja söömata jätta, laste jaoks oli pagarikunsti konsumeerimine eile üks olulisemaid inimõigusi :)

Ei mina põletanud midagi. Ma ei teadnudki, et tiramisud tehes midagi tuleb põletada… ega sa crème brûlée’d mõelnud?
Guugeldasin hunniku tiramisu without/no eggs retsepte ja siis tegin täiesti kõhutunde järgi, mingeid koguseid täpselt ei mõõtnud, nii et ma ei saa paraku retsepti jagada.

Laule jagan meelsasti, kui need kord mingis kuulamiseks jagatavas formaadis on. Siin kaugel pole seda salvestamist just ülemäära lihtne korraldada, ilmselt mitte ka odav…

1 01 2013
Liina

Lugesin ja kirjutasin tiramisu, aga mõtlesin muidugi crème brûlée‘d :D
Olen selle tegemiseks juba nii pikalt hoogu võtnud, et näe loen ja kujutan elavalt ette :)
Tiramisud olen teinud küll ja see maitses täitsa hästi.

Lisa kommentaar

Täida nõutavad väljad või kliki ikoonile, et sisse logida:

WordPress.com Logo

Sa kommenteerid kasutades oma WordPress.com kontot. Logi välja /  Muuda )

Google photo

Sa kommenteerid kasutades oma Google kontot. Logi välja /  Muuda )

Twitter picture

Sa kommenteerid kasutades oma Twitter kontot. Logi välja /  Muuda )

Facebook photo

Sa kommenteerid kasutades oma Facebook kontot. Logi välja /  Muuda )

Connecting to %s




%d bloggers like this: