“Tuunitud” aprikoosid

27 07 2011

Eile käisid kaks armast inimest külas ja pidasid väga maitsvaks täidetud aprikoose. Segasin tuunikalakonservi (vees, mitte õlis) majoneesi ja hapukoorega mõnusaks, lisasin veidike musta pipart. Poolitasin aprikoosid, uhasin kuhjaga kalasegu sisse ning torkasin sisse väikesed sidrunisektorid ja paar murulaugutoru.

Ilmselt saab neid teha ka näiteks virsikute või nektariinidega, aga kui need on värsked, mitte konserv-, võib poolitamine ja kivide eemaldamine lõppeda fiaskoga, et mitte öelda freskoga. Aprikoosid läksid täpselt kenasti pooleks ka noa abita ja pealegi olid nad paraja ampsu suurused.

Idee näppasin Haus Annabergi kokkadelt, mingit retsepti ei küsinud, katsetasin niisama.


Toimingud

Informatsioon

Lisa kommentaar

Täida nõutavad väljad või kliki ikoonile, et sisse logida:

WordPress.com Logo

Sa kommenteerid kasutades oma WordPress.com kontot. Logi välja /  Muuda )

Google photo

Sa kommenteerid kasutades oma Google kontot. Logi välja /  Muuda )

Twitter picture

Sa kommenteerid kasutades oma Twitter kontot. Logi välja /  Muuda )

Facebook photo

Sa kommenteerid kasutades oma Facebook kontot. Logi välja /  Muuda )

Connecting to %s




%d bloggers like this: